top of page

Om oss

Vi drömde om att skapa näring för kropp och själ med närhet till naturen – och sedan sju år tillbaka lever vi vår dröm och driver Bondasgården – Soul and Food i Torgås i Västerdalarna.

 

På Bondasgården Soul and Food kan du bo och äta i genuin dalamiljö bara ett stenkast från Västerdalälvens kraft och Sälenfjällens lugn. Vi är ett familjeägt företag som producerar god mat, personlig service och genuina möten människor emellan.

Vår vision att ge våra gäster näring för kropp och själ genomsyrar allt vi gör och är, oavsett om det handlar om maten vi serverar eller MÅ BRA-tjänsterna som vi erbjuder. Framförallt genomsyrar den det möte vi har med varje individ som gästar oss. Vår målsättning är att ALLA som har varit hos oss ska gå härifrån lite starkare, lite lättare och lite gladare än när de kom. Vi vill skapa en familjär miljö där våra gäster kan känna sig som hemma oavsett om man stannar en vecka eller kommer in på en yogaklass eller massage.

Vi har också en målsättning för vår verksamhet att stödja och verka för det lokala och naturliga. Det är därför vi lagar vår mat från grunden med råvaror som i första hand är lokalt producerade och/eller ekologiska. Det är även därför vi erbjuder Medicinsk Aromaterapi och Örtterapi. Vi tänker som så att om vi människor, med hjälp av naturen, stärker och stöttar vårt immunförsvar så behöver vi inte i lika stor utsträckning ta till läkemedel för att dämpa våra sjukdomar. Kroppen är i grunden gjord för att läka sig själv och när vi boostar vårt eget immunförsvar, så blir vi både friskare och starkare.

Vi är på inget sätt experter, men vi har lärt oss en hel del de senaste åren och dessa kunskaper vill vi föra vidare till andra som kanske delar vår vision och målsättning om att få leva i bättre samklang med naturen och hålla sig naturligt frisk så gott det går. 

“May all guests who enter, leave as friends”

Maria och Fredrik

Maria och Fredrik
bottom of page