top of page

Kursgård

Vi är en familjedriven kursgård i Sälenfjällen, strax söder om Kläppen i Norra Dalarna. Här har du nära till naturen med fantastiska skidspår och skoterleder alldeles runt hörnet. Att vandra i skogens lugn bland vitklädda granar precis bakom gården är en alldeles egen form av magi och vill du ha mer aktiviteter i samband med din vistelse hos oss har du tillgång till Kläppens nedfarter endast 5 minuter bort med bil. 

 

Sommartid kan du vandra i skogen bakom oss och hämta kraft vid en fantastiskt fin fors, eller njuta av det harmoniska flödet i älven, sittandes på strandkanten eller på vår privata brygga. Sveriges bästa mountainbikespår hittar du i Rörbäcksnäs, ca 30 minuter från oss med bil.

 

Hos oss finns utrymmen för yoga, coaching, personlig utveckling, massage, regressioner, bara vara, skogsbad och mycket annat. Vi har totalt 27 bäddar fördelat på rum, stugor och lägenhet och vår stora yogasal har plats för 15 personer + ledare (klar sommaren 2024) och vår lilla yogasal har plats för 8 personer + ledare. I båda salarna kan du yoga till ljudet av en sprakande brasa. 

 

Vi erbjuder paketlösningar till andra workshop-/konferensledare med boende, helpension, tillgång till en eller båda yogasalarna med möjlighet att köpa till tjänster såsom klassisk massage, aromamassage, tibetansk faceliftmassage, regressioner, örtterapi/kurser, aromaterapi/kurser, foraging samt matlagningskurser.  Vi håller även i egna kurser och retreater, helt i egen regi eller med samarbetspartners.

 

Vi som driver Bondasgården Soul and Food heter Fredrik och Maria. 

 

Fredrik är en grym kock som står för den goda maten du kommer att äta under din vistelse hos oss. Han är även Friskvårdsmassör i Klassisk massage. Hans passion är att skapa och komponera maträtter som ger människor den näring de behöver i kombination med magiska smakupplevelser. I sitt arbete är han i samklang med naturen och dess skafferi för att ta tillvara på allt det goda och nyttiga som finns runt om oss för att sedan förädla det via sin matlagning. 

 

Maria är Ört- och Aromaterapeut, Regressionsterapeut och Yogalärare. Hon brinner för att hjälpa människor att hitta kontakten med sin egen kärna och sin själs sanning. I sitt arbete tar hon naturen till hjälp för att skala av det som står i vägen för att kunna leva livet fullt ut och för att förstärka det som är ämnat för var och en i denna omvälvande tidsålder. 

LEDIGA DATUM

 

 

Har du funderingar eller vill göra en offertförfrågan? Maila till info@soulandfood.se eller ring 0280-30008

bottom of page