top of page

Massage

Boka din massage på info@soulandfood.se eller 0280-30008

 • Klassisk Massage fokuserar på att behandla, samt minska risken för framtida, smärtor, ömhet och stelhet. Läs mer

 • Aromamassage är en behandling för dig som vill stötta din kropp till läkning och nå ett bättre mående med hjälp av kraften i eteriska oljor. Läs mer

 • Tibetansk Faceliftmassage är en djupavslappnande ansiktsmassage som stärker hela kroppen. Läs mer

Med fokus på personliga och genuina möten erbjuder vi en upplevelse som ger näring till både kropp och själ. Du hittar Bondasgården Soul and Food 5 minuter söder om Kläppen i Sälen. Njut av våra behandlingar i genuin dalamiljö med närhet till både skog och fjäll.


KLASSISK MASSAGE

Klassisk Massage fokuserar på att behandla samt minska risker för framtida smärtor som orsakats på grund av stress, stelhet, med mera.


All klassisk massage utförs av mig, Fredrik, som är utbildad hos Stockholm Massage Academy.

 

 

 

 • 30 minuter – 375 kr

 • 45 minuter- 545 kr

 • 60 minuter – 685 kr

AROMAMASSAGE

Aromamassage är en behandling för dig som vill stötta din kropp till läkning och nå ett bättre mående med hjälp av kraften i eteriska oljor. 

Behandlingen inleds med ett samtal där du berättar vad du vill ha hjälp med just nu, t.ex svårigheter att sova, stressmage, eksem, akne etc. 

Därefter väljs individuellt anpassade eteriska oljor ut som används i din behandling.

Aromaterapin är en friskvårdsmassage för trötta muskler och avslappning i första hand, men kan också aktivera ditt egna immunförsvar vilket ger fördelar även efter/mellan massagetillfällena. 

All aromaterapi utförs av mig, Maria, som är utbildad Aromaterapeut hos Nordiskt Näringscenter i Stockholm.

 


Aromamassage- Djupavslappnande helkroppsbehandling 

I en djupavslappnande helkroppsmassage ingår massage av rygg, ben, mage, armar, bröstkorg/axlar och ansikte. Du får självklart välja mer fokus på något av de olika massageområdena utifrån dina egna behov och önskemål. Till ansiktet använder jag eteriska oljor utifrån dina önskemål, till exempel motverka torrhet, anti-age eller motverka acne. 

 • 90 min – 1075 kr


Aromamassage – specifikt område

Har du ont i nacke och axlar, stela muskler i benen eller ett ryggslut som ofta ömmar? Med hjälp av eteriska oljor i kombination med massage fokuserar vi på just det du vill ha hjälp med.

 • 30 minuter – 475 kr

 • 45 minuter – 625 kr

 • 60 minuter – 775 kr


Aromazonterapi – Fotmassage

I en aromazonterapi behandlas fötter och underben, men via de olika zonerna på fötterna stöttas hela kroppen. Djupare fokus läggs på de specifika punkter (zoner) där du har uttryckt att du har ont/problem eller där jag känner av obalanser.

 • 60 min – 675 kr


TIBETANSK FACELIFTMASSAGE

Tibetansk Faceliftmassage är en djupavslappnande ansiktsmassage som påverkar hela kroppen. Det är en mjuk behandling vars främsta syfte är att lösa upp spänningar som sitter i ansiktets bindväv och muskler. Dessa spänningar kan ha kommit av stress eller oro och påverkar oss på ett sätt som till exempel kan leda till spänningshuvudvärk, migrän, spända käkmuskler, acne, eksem eller trött och livlös hy.

Hela kroppen får kraft och energi av en Tibetansk Faceliftmassage, eftersom ansiktets meridianer står i direkt kontakt med kroppens inre organ.

För att få bästa möjliga och långtgående resultat rekommenderas att du följer kurens alla fyra steg och att det går max 3 veckor mellan dina besök, eftersom varje tillfälle fokuserar på olika områden.

 • Behandling 1 – fokus på att mjuka upp ansikte och skalp med en mycket lätt, men samtidigt oerhört effektiv massage.

 • Behandling 2 – fördjupat fokus i pannans och skalpens bindväv och muskulatur.

 •  Behandling 3 – fördjupat fokus på käkmuskulatur och på att lösa upp den typ av spänningar som gör att många idag behöver bettskena

 • Behandling 4 – fördjupat fokus på haklinje och hals som avslutas med en genomgång av hela ansiktet.

Varje behandling är 75 minuter och då ingår alltid en inledande rengöring av ansiktet, (peeling för den som önskar) massage av dekolletage, nacke och överarmar, lymfdränage samt akupressur.

För att bibehålla effekterna av den Tibetanska Faceliftmassagen och få bästa möjliga resultat gör du en påfyllnadsbehandling inom 6-8 veckor.

 • 75 minuter – 975 kr

HOLISTISK HUVUDMASSAGE

Holistisk huvudmassage är en välgörande massage för skalp, nacke, axlar, armar och dekolletage. Den ökar blodcirkulationen i massageområden och ger bättre förutsättningar för tunna hår, vid håravfall, livlöst hår och hårbottenproblematik. Den aktiverar och rensar ut toxiner samt öppnar upp tilltäppta hårsäckar.

 

Övriga hälsoeffekter med holistisk huvudmassage är att den är jordande, hormonbalanserande, stressreducerande, blodtrycksbalanserande, aktiverar immunförsvaret, ökar närvaron och välbefinnandet.

 • 30 minuter - 395 kr

Fredrik
Maria
bottom of page