Konceptet för Bondasgården – Soul and Food börjar så sakteliga växa fram och till hösten 2018 lanserar vi ett Soul, Body and Food- retreatpaket för våra mer långväga gäster. I dessa paket ingår boende (del i tvåbäddsrum eller fyrbäddsrum med delad dusch och toalett), helpension* samt din valda kombination av Soul- tjänster. De tjänster som ingår och som du kan välja på är

De olika paketen, kostnaden för dem presenteras här nedan.

OBS!!!! Boka tidigt – rabatt

För dig som bokar något av våra större retreatpaket senast 30 dagar innan ankomstdag bjuder vi på hela boendekostnaden (värde 900kr – 1 500 kr), eller om du bokar senast 15 dagar innan ankomstdag bjuder vi på halva boendekostnaden (värde 450kr – 750 kr) **

Soul, Body and Food – Stora retreatpaketet.

Det här är ett paket för dig som verkligen vill ge dig själv en boost för kropp och själ. Du bor hos oss i 5 heldagar inklusive helpension och under dessa dagar får du en komplett kur (alla 4 stegen) av Tibetansk Faceliftmassage, samt antingen en Tidigare Liv – regression för att läka ut och bearbeta känslomässiga mönster eller liknande som har begränsat dig på något sätt, eller en Horoskopstolkning inklusive 12 månaders framtidsprognos för att lättare förstå din energimässiga verktygslåda av möjligheter och utmaningar.

Den totala kostnaden för detta paket med boka-tidigt-rabatt är 6800 kr (ordinarie pris 8300 kr).

Soul, Body and Food – Lilla retreatpaketet.

Det här är ett paket för dig som vill ge dig själv en boost för kropp och själ, men kanske inte har möjlighet att spendera så många dagar hos oss. Du bor hos oss i 3 heldagar inklusive helpension och under dessa dagar får du en halv kur (de 2 första stegen) av Tibetansk Faceliftmassage, samt antingen en Tidigare Liv – regression för att läka ut och bearbeta känslomässiga mönster eller liknande som har begränsat dig på något sätt, eller en Horoskopstolkning inklusive 12 månaders framtidsprognos för att lättare förstå din energimässiga verktygslåda av möjligheter och utmaningar.

Den totala kostnaden för detta paket med boka-tidigt-rabatt är 4200 kr (ordinarie pris 5100 kr).

Body and Food –Stora Retreatpaket.

Det här är ett paket för dig som vill ge dig själv en boost för kroppen, men kanske inte har intresse eller tid för en Tidigare Liv-Regression eller Horoskopstolkning. Du bor hos oss i 4 heldagar inklusive helpension och under dessa dagar får du en komplett kur (alla 4 stegen) av Tibetansk Faceliftmassage.

Den totala kostnaden för detta paket med boka-tidigt-rabatt är 5200 kr (ordinarie pris 6400 kr).

Vi har även mindre paket som vi erbjuder i mån av plats. Till dem kan du göra en intresseanmälan och ca 14 dagar innan ankomstdag kontaktar vi dig för att bekräfta om du har fått en plats. Dessa är

Body and Food – Mini Retreatpaket.

Det här är ett paket för dig som vill ge dig själv en boost för kroppen, men kanske inte har intresse eller tid för en komplett kur av Tibetansk Faceliftmassage. Du bor hos oss i 2 heldagar inklusive helpension och under dessa dagar får du en halv kur (de 2 första stegen) av Tibetansk Faceliftmassage.

Den totala kostnaden för detta paket är 3 200 kr.

Soul and Food – Mini Retreatpaket.

Det här är ett paket för dig som vill ge dig själv en boost för själen, men kanske inte har intresse eller tid för Tibetansk Faceliftmassage. Du bor hos oss i 1 heldag inklusive helpension och du bokar antingen in en Tidigare Liv-regression eller en Horoskopstolkning.

Den totala kostnaden för detta paket är 1 900 kr.

——————————————————————————————————

* Ankomstdagen serverar vi middag och avresedagen serverar vi frukost och lunch. Kostnad för dryck vid lunch och middag tillkommer.

**Observera att 20% av paketets kostnad betalas inom 7 dagar från bokningsdag och att resterande belopp betalas vid ankomst.