Är du nyfiken på din själs resa genom tiderna? Känns det som att du befinner dig i en loop av situationer och relationer som ständigt upprepas? Eller bär du kanske på känslor och fobier som du inte förstår varför du har? Då kan en Tidigare-Liv-Regression vara precis det du söker.

Vi på Bondasgården – Soul and Food erbjuder retreats med tema kroppslig- och själslig läkning. Här får du naturnära boende, hälsosam och stärkande mat och dryck i kombination med en läkande resa in i dina själsliga minnen.

För att du ska få ut mesta möjliga av din upplevelse är våra retreats små; max 4 personer per retreathelg.

I våra retreatpaket ingår, en Tidigare-Liv regression på 2,5 timmar, två dagars helpension, samt boende i enkelrum. Maten vi serverar är i huvudsak växtbaserad och/eller vegetarisk, för att främja kroppens möjlighet att fullt ut slappna av i regressionen. 

Paketpriset för våra retreathelger är 2875 kr. För medföljande, som ej vill göra en regression men ändå vill njuta av våra vackra omgivningar och den goda maten, är priset 1500 kr för boende med helpension. (Obs! Medföljande räknas ej in i max antal personer och delar rum med den som den reser med)

Vid sidan av din regression, eller om du väljer att vara medföljande, finns det härliga vandrings- och mountainbikeleder i området att utforska.

Vill du veta mer om våra retreats, eller göra en intresseanmälan så når du oss på telefon 0733-467606, eller via mail info@soulandfood.se

OBS! Sista bokningsdag är den 30/10-2020

Varmt välkomna

Maria och Fredrik