Så här säger tidigare Retreatdeltagare om oss

Som en av de pionjära själar som fick vara först ut på en makalös retreathelg har jag blivit lyxigt bortskämd både till kropp och själ.

Fredrik har på alla sätt och vis lagat god mat med stor kärlek. Kan inte bestämma mig om jag gillade rödbetsbiffarna eller den varma bönsalladen med stekt haloumi bäst! Eller den förföriskt goda gaspachon med perfekt lagom mycket sting så att det river lite skönt i halsen… eller Fredriks gudomliga smoothies till frukost med en sprakande brasa som knastrande bakgrund i matsalen.

Marias kunskaper om örter och växter som är nära oss i naturen är en guldgruva att ösa ur. Maria delar generöst med sig av både kunskaper och avkok och kan t.o.m. få dryck som vanligtvis smakar torkat gräs att glida nerför strupen med lätthet!

Så till själva regressionen – jag skulle aldrig ha kunnat överlämna mig och låta mig bli vägledd med tillit om det inte hade varit för Marias värme och vilja att göra gott för andra. Visserligen upplevde jag inte mer än ett liv, men det jag upplevde var så starkt att det räckte och blev över. Samtidigt fick jag precis just det som jag behövde och som var viktigast för mig. Tack vare regressionen fick jag svar på frågor jag ställt länge i mitt liv, jag kan se återkommande mönster som inte stärker mig, och jag har fått syn på hur mina själsliga sår nu kan läka. Detta hat gett mig ny kraft, frihet och lätthet som jag inte upplevt på åratal.

Ja, ni hör ju hur det låter…. det finns ingen anledning för mig att hålla igen, det ÄR verkligen så bra som jag skriver! Och nej, jag är inte mutad till att hylla Bondasgården till skyarna, jag menar vartenda ord jag säger! Vill någon fråga mig om min upplevelse som gäst kan jag gärna svara på pm.

Jag önskar verkligen att alla människor kunde få ta del av Marias och Fredriks fina omvårdnad.

All kärlek! /Carin

Fantastisk upplevelse både av mat, service och själslig behandling. Generöst och omhändertagande värdskap av Maria och Fredrik. Rekommenderar varmt Bondasgården både för soul and food. /Camilla

Total återhämtning hos fina Maria och Fredrik. Vi blev bortskämda med god mat, vackra vyer och en oslagbar aromamassage i det lugnaste av rum. Tack! /Marie