Det här är en retreat för dig som vill hjälpa din kropp till läkning och/eller bättre mående via eteriska oljor, som masseras in i din hud, samt få en introduktion till Örternas magiska värld

Vi på Bondasgården – Soul and Food erbjuder retreats med tema kroppslig- och själslig läkning. Här får du naturnära boende, hälsosam och stärkande mat och dryck i kombination med en läkande helkroppsmassage i vilken vi använder individuellt anpassade eteriska oljor.

För att du ska få ut mesta möjliga av din upplevelse är våra retreats små; max 6 personer per retreathelg.

I våra retreatpaket ingår,
* Helkroppsmassage 90 minuter,
* Introduktion till Örtlära
* Två dagars helpension
* Boende i enkelrum (pga Corona erbjuder vi alla våra deltagare boende i enkelrum utan extra kostnad).

Maten vi serverar är i huvudsak växtbaserad och/eller vegetarisk, för att främja kroppens möjlighet att fullt ut slappna av. 

Paketpriset för våra retreathelger är 2875 kr. För medföljande, som bara vill njuta av våra vackra omgivningar och den goda maten, är priset 1500 kr för boende med helpension. Den medföljande delar rum med den som gör retreaten. (Obs! Medföljande räknas ej in i max antal personer)

Vid sidan av din massage och örtlära, eller om du väljer att vara medföljande, finns det härliga vandrings- och mountainbikeleder, samt skidspår i området att utforska.

Vill du veta mer om våra retreats, eller göra en intresseanmälan så når du oss på telefon 0733-467606, eller via mail info@soulandfood.se

Sista bokningsdag är den 20/11-2020

Varmt välkomna

Maria och Fredrik