The Soul – bakgrundsinformation

Jag som driver ”The Soul” inom Bondasgården Soul and Food heter Maria och vill beskriva mig själv som en sökare, healer, andlig vägledare och mentor.

Jag är personligen övertygad om att det finns en plan för oss alla och att vi människor egentligen är varsin liten pusselbit i ett enda stort pussel. Det gäller bara att våga vara sig själv och fylla sin egen del av pusslet.

Jag har arbetat med människor i hela mitt liv, som ekonomisk rådgivare, som konsult och coach och som lärare på gymnasiet.

I varje möte med en annan människa har jag fått möjligheten att utvecklas till den jag är idag och den jag fortfarande är på väg att bli – Still becoming!

Min önskan är att i mitt möte med DIG bidra till att du utvecklas till den du är på väg att bli och på ett sätt egentligen alltid har varit.

Personlig utveckling, att lära och lära ut, att söka och leva i sanning är det som driver mig framåt.

Min vision är därför att hjälpa DIG att komma närmare dig själv och den du egentligen är, steg för steg.

 

The Soul – tjänsternas utformning

På respektive tjänsts sida kan du läsa lite mer om hur jag jobbar och vilka olika typer av tjänster som jag erbjuder. Grundtanken med alla mina tjänster är att jag ger dig hjälp till självhjälp. Oavsett om jag stöttar dig genom healing, vägledning eller spirituellt coachande samtal så är det i slutänden det jobb som du gör med dig själv som gör den riktigt stora skillnaden. Jag är bara här för att visa dig vägen tillbaka till det som du har på din egen insida.

Fördelen med att använda dig av en spirituell vägledare som stöd i din egen personliga utveckling är dels att du får hjälp att förstå den spirituella delen av ditt eget liv och dels att du får stöd av någon som kan hjälpa dig att förstå de tanke- och känslomönster som du bär på och som du behöver förändra för att komma vidare.

Genom att jag vägleder många olika människor inom diverse olika områden, får jag en god och bred insikt i vilka energier som är i omlopp rent allmänt i våra liv och på vilka olika sätt dessa energier manifesteras i respektive persons fysiska verklighet. På så sätt är det lättare för mig att hjälpa dig att hitta rätt i just din labyrint och lära dig att hitta dina egna verktyg för att kunna navigera rätt framöver.

Självklart råder fullkomlig sekretess, dvs. att det som framkommer genom healing, vägledning eller samtal stannar helt och hållet mellan dig och mig.

På tjänsternas olika sidor kan du läsa mer om hur respektive tjänst är utformad och vad den är tänkt att ge dig. Där kan du även göra en beställning. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig via maria@soulandfood.se

Med kärlek

Maria