Bondasgården - Soul and Food

Näring för kropp och själ

Meny

Förrätter
  • Västerbottenpaj – 95kr
  • Räkceviche med mango, avokado och koriander – 110kr

Varmrätter

Allt kött som vi använder kommer från Karelius Chark (Länk) för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.
Vi använder enbart svensk kyckling och MSC-märkt fisk/räkor.

  • Rödbetsburgare med örtmajonäs och picklad rödlök – 160 kr (80 kr)
  • Oxfilé med potatiskaka och cognacssås – 365 kr (185 kr)
  • Entrecote med rostad potatis och kockens bearnaise – 275 kr (140 kr)
  • Högrevsburgare i hamburgerbröd (från Hjulslätts gårdsbageri) med friterad potatis, picklad rödlök och ört- eller chilimajonäs – 190 kr (100 kr)
  • Torskrygg med kräftstjärtar, skirat senapssmör och rostad potatis– 205 kr (105 kr)
  • Pulled chicken med kockens BBQ-sås och friterad potatis – 195 kr (100 kr)

Pris för barnportioner står inom parentes, annars finns det alltid spaghetti och köttfärssås för 75kr

Efterrätter
  • Kockens hemgjorda glass med bär – 90 kr
  • Lakritskladdkaka med hallon och vispad grädde – 90 kr