Bondasgården - Soul and Food

Näring för kropp och själ

Meny

Förrätter
  • Grillat hembakt bröd med västerbottenost och stenbitsrom– 95 kr

  • Räkceviche med mango, avokado och koriander – 110kr

Varmrätter

Allt kött som vi använder kommer från Karelius Chark (Länk) för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.
Vi använder enbart svensk kyckling och MSC-märkt fisk/räkor.

  • Rödbetsburgare med örtmajonäs, picklad rödlök och luftfriterad potatis – 160 kr (80 kr)
  • Svensk Oxfilé från Karelius med ugnsbakad potatis och bearnaise- och rödvinssås – 365 kr (185 kr)
  • Entrecote med rostad potatis och kockens bearnaise – 275 kr (140 kr)
  • Högrevsburgare i hamburgerbröd från Hjulslätt och luftfriterad potatis 190 kr (100 kr)
  • Torskrygg med kräftstjärtar, skirat senapssmör och rostad potatis– 205 kr (105 kr)
  • Stekt Fjällröding med rostad potatis och messmörsås – 235 kr (120 kr)
  • Örtmarinerad kycklingfile med kryddsmör och luftfriterad potatis – 195 kr (100 kr)

Pris för barnportioner står inom parentes, annars finns det alltid spaghetti och köttfärssås för 80kr

Efterrätter
  • Kockens hemgjorda glass med bär – 90 kr
  • Lakritskladdkaka med hallon och vispad grädde – 90 kr