Näring för kropp och själ

Meny

Förrätter
  • Rostat hembakat bröd med västerbottenost och stenbitsrom– 95 kr

  • Räkceviche med mango, avokado och koriander – 110kr

Varmrätter

Allt kött som vi använder kommer från Karelius Chark (Länk) för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.
Vi använder enbart svensk kyckling och MSC-märkt fisk/räkor.
Alla rätter serveras med en fräsch sallad

  • Portabello med rödvinssås och rostad potatis (vegansk) – 160 kr (85 kr)
  • Bondasgårdens klassiska oxfile (från Karelius) med rödvinssås och rostad potatis – 365 kr (185 kr)
  • Entrecote med rostad potatis och kockens bearnaise – 295 kr (150 kr)
  • Högrevsburgare (från Karelius) med bröd och luftfriterad potatis 190 kr (100 kr)
  • Högrevsburgare (från Karelius) med Fompes Chorizo, aioli, bröd och luftfriterad potatis – 210 kr (110 kr)
  • Pulled Pork (från Karelius) med BBQ-sås och luftfriterad potatis – 175 kr (90 kr)
  • Viltragu med potatisstomp och picklad rödlök – 225 kr (115 kr)
  • Torskrygg med räkor, skirat senapssmör och rostad potatis– 205 kr (105 kr)
  • Kyckligfile med passionsfruktssås och jasminris – 215 kr (120 kr)

Pris för barnportioner står inom parentes, annars finns det alltid spaghetti och köttfärssås för 80kr

Efterrätter
  • NiceCream (glass på bara frukt och bär) – 90 kr
  • Pannacotta med dagens bär – 90 kr