Bondasgården - Soul and Food

Näring för kropp och själ

Meny

Meny

Förrätter

Krämig svampsoppa med hembakt bröd – 85kr

Räkceviche med mango, avokado och koriander – 105kr

Västerbottenpaj med stenbitsrom, rödlök och gräddfil – 95kr

Varmrätter

Alla varmrätter serveras med frästa grönsaker och rotfrukter och du kan välja mellan ugnrostad potatis, friterade potatismånar eller ris.
Allt kött som vi använder kommer från Karelius Chark (Länk) för att säkerställa bästa möjliga kvalitet.
Vi använder enbart svensk kyckling och MSC-märkt fisk.

Rotselleribiffar med salvia och fetaost – 160kr (80kr)

Oxfilé med rosmarin och vitlök – 355kr (180kr)

Entrecote med kockens egen bearnaise – 245kr (125kr)

Högrevsburgare i hamburgerbröd (från Hjulslätts gårdsbageri) med friterade potatismånar, picklad rödlök och ört- eller chilimajonäs- 190kr (100kr)

Torskrygg med mango och kräftstjärtar – 205kr (105kr)

Kycklingbröstfilé med passionsfruktssås – 195kr (100kr)

Pris för barnportioner står inom parentes, annars finns det ju alltid spaghetti och köttfärssås för 75kr

Efterrätter

Marias Mango- och Blåbärssmothie toppad med mango – 80kr

Kökets Äppelpaj med hemgjord vaniljglass – 80kr

Lakritskladdkaka med grädde och hallon – 80kr

Kockens hemgjorda glass med bär – 80kr