Det är mer och mer allmänt känt att vi människor är energier som vibrerar på just den frekvens som utgör den fysiska person vi ser i spegeln varje dag. För att denna energimassa ska vara i fullständig balans, så behöver energierna kunna ha ett helt fritt flöde. Tyvärr skapar jobbiga händelser och situationer blockeringar i vår energikropp, vilket medför obalans i flödet, som i sin tur skapar någon form av fysisk eller psykisk ohälsa.

När jag ger dig healing på distans hjälper jag dig att rensa ut dessa negativa energier, vilket gör att flödet underlättas och du kan börja bygga upp och hela dig själv både fysiskt och psykiskt igen. Vissa blockeringar är tuffare än andra, men med ett medvetet val från din sida att bearbeta och frigöra, samtidigt som du får healing riktad mot dig så löses blockeringarna upp i den takt som du hinner med att bearbeta det som frigörs.

Healing är ingenting som ersätter traditionell sjukvård, utan är mer tänkt som ett komplement för att stötta och underlätta för kroppen att ta emot det den får.

Jag ger dig healing via Yuenmetoden som är en unik alternativ energimedicinsk behandlingsmetod. Den kan på ett mycket snabbt och effektivt sätt identifiera ditt problems eller dina symptoms olika grundorsaker som kan finnas på många olika nivåer i kroppen eller i sinnet. Den kan sedan permanent lösa upp dessa blockerande grundorsaker så att kroppen kan läka sig själv och du kan bli fri från dina problem eller symptom.

Yuenmetoden är en mycket effektiv metod, varje energikorrigering som görs har en positiv och permanent påverkan på din hälsa. Smärta och andra funktionella nedsättningar försvinner gradvis när varje svaghet i energin korrigeras. Rent generellt kan man säga att det kan ta 1-4 behandlingar att lösa upp de underliggande orsakerna till ett problem eller symptom.

Några exempel på vad Yuenmetoden kan hjälpa dig med är olika fysiska problem och sjukdomar som smärta, värk, fibromyalgi, ryggproblem, ont i axlar, nacke, huvudvärk, migrän, eksem, ångest, depression.

Yuenmetoden rensar ut inflammationer och gifter i kroppen från bland annat tungmetaller som man fått i sig till exempel via förorening, mat, luft, vatten eller gamla medicinrester. Den rensar även bort gifter från vaccineringar som man har fått under sin livstid och som lagrats i ryggmärgen, i kroppens vävnader och inre organ. Med Yuenmetoden städar man ut allt som inte behövs i kroppen, så att man kan hålla sin kropp så ren som möjligt med ekologisk mat och dryck.

Eftersom Yuenmetoden rensar ut lymfsystemet som är kroppens reningsverk är det bra att hjälpa kroppen med den självläkningsprocess som metoden drar igång genom att starta dagen med 1 glas vatten med en halv ekologisk citron minst 2 gånger i veckan.

Yuenmetoden fungerar lika bra på djur som på människor och kan ges fysiskt eller på distans. En behandling jobbar med kroppen i ca 14 dagar, ibland längre.

  • Healing på distans ca 60 minuter 700 kr
  • Healing på distans ca 30 minuter 400 kr

Frågor eller bokning skickar du till maria@soulandfood.se