Den här veckan drar vi igång YOGA med Madde på Bondasgården Soul and Food.

Torsdag 2/9 kl 18.00 är det dags för Klassisk hathayoga
Här håller vi fysiska positioner (asanas) mer statiskt och utför dem i ett lugnt tempo, där fokus ligger på att hitta en balans i kropp och sinne. Vi håller fokus på närvaro och vårt andetag. I hathayogan utför vi positioner både stående och sittande på mattan.

Söndag den 5/9 kl. 16.00 är det dags för Yinyoga
Den handlar om att stilla kropp och sinne.Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv. Det uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och genom att hålla positionen en längre stund. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. Dessa är särskilt rika på bindväv och lagrar enligt yogafilosofin mycket fysiska såväl som emotionella spänningar.

Båda dessa yogaformer strävar efter balans i kroppen och att lossa på blockeringar samt spänningar. All yoga utförs efter kroppens egna förutsättningar.

Du bokar ditt pass via mail till m_skogstad@hotmail.com eller via Maddes sida på Boka Direkt https://www.bokadirekt.se/…/madeleine-helhet-och-h%C3…

Priset för ett pass är 150 kr och betalas på plats eller via Klarna på Maddes Boka Direkt sida.

Välkomna! 🧘