Nu är den härliga våren här och vi på Bondasgården Soul and Food styr om vår verksamhet från vinterturism till det som ligger oss extra varmt om hjärtat, vår Souldel; att hjälpa människor till bättre mående, kroppsligt och själsligt.

Maria är nu färdigutbildad inom Shamanska healingtekniker 😄 och vi erbjuder därför tjänsten Shamansk healing till prova-på-pris nu i april. Lediga tider hittar du på vår sida på Boka Direkt https://www.bokadirekt.se/places/bondasg%C3%A5rden-soul-and-food–23775

Det här är en energihealing som har sina rötter i de shamanska traditionerna från Peru i vilken vi jobbar med att ta bort energimässiga blockeringar i kroppen som på ett eller annat sätt stör ut och hindrar individen från att vara i kontakt med sin egen kraft. Detta kan yttra sig i fysiska problem eller en känsla av att läcka energi, vara håglös eller känna sig orkeslös. Även depression och ångest kan hänga ihop med denna typ av negativa energier och kan förbättras med hjälp av Shamansk healing. Du kan välja om du vill ha din behandling på plats på Bondasgården eller om du föredrar att få din behandling online via ett en-till-en Zoommöte. En behandling tar ca 1,5 timme.

Vi har även valt att framöver erbjuda vår populära tjänst Tidigare-liv-regression online via ett en-till-en Zoommöte. Det är en tjänst som syftar till att du under djup avslappning (hypnos) får tillgång till dina undermedvetna minnen från tidigare liv. Det är en metod för inre läkning genom vilken du bättre förstår och kan släppa taget om känslomässiga, mentala och/eller fysiska problem eller mönster som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. En session varar i ca 2,5 timme.