Vi öppnar restaurangen den 2 juli och har öppet torsdag, fredag och lördag t.o.m. den 12 september. Våra öppettider är kl. 11-22. Dagtid serveras lättare mat, såsom sallader, pasta, räkmacka och dylikt, samt hembakt fikabröd. Från klockan 17.00 går vi över till kvällsmenyn.

I år kommer vi att ha några olika temakvällar i restaurangen och först ut är temat grilltallrik med bland annat fantastiskt gott kött från Karelius. Säsongens sista temahelg är precis som tidigare år en räkfrossa. Mer information om våra olika temahelger och vår à la carte meny finns på vår hemsida soulandfood.se

Nytt för i år är att vi säljer Rättviksglass och att vi vid bra väder öppnar vår uteservering på lindan vid älven.

Välkommen att fira sommar med oss!

Ps! Vi har öppet för Aromamassage, Tibetansk Faceliftmassage och Friskvårdssamtal hela sommaren. För mer information om de olika tjänsterna se vår hemsida, eller kontakta oss via mail info@soulandfood.se eller via telefon 0733-467606. Lediga tider hittar du på Boka Direkt, eller kontakta oss via mail/telefon.