Välkommen till ”En introduktion till örtlära”

Vår vision på Bondasgården – Soul and Food är att ge våra gäster näring för kropp och själ. Det genomsyrar allt vi gör och är, oavsett om det handlar om maten vi serverar i restaurangen eller tjänsterna som vi erbjuder inom den del vi kallar Soul, men framförallt genomsyrar den det möte vi har med varje individ som gästar oss. Vår målsättning är att ALLA som har varit hos oss ska gå härifrån lite starkare, lite lättare och lite gladare än när de kom.

Vi har också en målsättning för vår verksamhet där vi vill stödja och verka för det lokala och naturliga. Det är därför vi lagar vår mat från grunden med råvaror som i första hand är lokalt producerade och/eller ekologiska, men det är också därför vi erbjuder Medicinsk Aromaterapi och Örtterapi här på Bondasgården. Vi tänker som så att om vi människor med hjälp av naturen stärker och stöttar vårt immunförsvar så behöver vi inte i lika stor utsträckning ta till kemiska läkemedel för att dämpa våra sjukdomar. Kroppen är i grunden gjord för att läka sig själv och när vi boostar vårt eget immunförsvar, så blir vi inte lika ofta sjuka. Något som är extra aktuellt så här i dessa virustider.

Vi är på inget sätt experter, men vi har lärt oss en hel del de senaste åren och dessa kunskaper vill vi nu föra vidare till andra. Till er som kanske delar vår vision/målsättning om att få leva i samklang med naturen och hålla sig naturligt frisk så gott det går. Det är därför vi nu drar igång örtkvällar med lite olika teman här på Bondasgården.

Först ut är örterna brännässla, vallört, daggkåpa, rödklöver och havrestrå. Vad dessa örter har gemensamt och vad som är deras individuella egenskaper och mycket annat får du veta mer om när du kommer till oss den 8 april 2020, klockan 18.00-ca20.30.

Kostnaden för kvällen är 495 kr/person. I priset ingår kursmaterial, örtprovning (dvs. att du får chans att smaka de örter vi jobbar med) samt örter för hemmabruk till ett värde av 130 kr. Max antal deltagare är 12 personer.

Sista dag för anmälan är 5 april. Du gör din anmälan dels genom att maila oss på info@soulandfood.se och dels genom att betala in anmälningsavgiften på 150 kr till Swishnummer 1232678837 eller till bankgiro 222-4814. Kom ihåg att märka betalningen med ditt namn och ”Örtlära 8 april 2020”. Resterande kursavgift betalar du på plats vid kurstillfället. OBS! Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Undantaget om det kommer nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten p.g.a Corona och som förhindrar kursens genomförande.

För dig som anmäler dig senast den 31 mars, ger vi dessutom en boka-tidigt rabatt på 100 kr/person.

Varmt välkomna
Maria och Fredrik