Idag är det exakt 1 år sedan som vi flyttade till Bondasgården. Ett år som har inneburit många nya erfarenheter inom många olika områden, såsom att starta upp ett aktiebolag, lokalisera och åtgärda fuktskada i en av uthyrningsstugorna, hitta rytmen och melodin i att förstå Lima-målet, köpa hem ”lagom mycket” råvaror till restaurangen och mycket annat.

Det är också ett år där vi har fått chans att lära känna massa nya människor. Människor som vi aldrig skulle fått chansen att möta om vi inte flyttade hit och som på ett eller annat sätt har berikat våra liv.

Det har varit ett år som först och främst har handlat om att landa som familj i allt det nya och att så sakteliga få grepp om vad vi vill erbjuda våra gäster framöver. Vi har lagt grunden för ett sätt att arbeta som gör att vi verkligen trivs på jobbet så att vi därmed kan få förmedla det som är unikt med just oss och vår verksamhet till våra gäster. Vår målsättning är att ge alla som kommer till oss näring för både kropp och själ. Detta tillsammans med en personlig och kärleksfull service hoppas vi gör att alla går/åker härifrån lite starkare, lite piggare och lite gladare.

Nu när vi påbörjar det andra solvarvet av det som är vår livsresa här på Bondasgården kommer fokus ligga på att etablera en struktur i verksamheten som gör att vi får möjlighet att nå ut med vårt koncept till ännu fler människor, samtidigt som vi skapar utrymme för oss själva att bara vara emellanåt. Vi väljer att ta allting steg för steg för att hinna växa i kostymen i vår egen takt, så att både vi och verksamheten håller i längden.

Schemat för hösten på Bondasgården Soul and Food blir som följer och börjar gälla vecka 32 för då är Fredrik tillbaka från sina veckor på Västkusten. Det ryktas om att han har med sig lite nya, fräscha idéer till vår à la carte meny också.

Bokningsbara tider för Soul-tjänster (mer om tjänsterna och lediga tider hittar du här http://soulandfood.se/thesoul ) finns på onsdagar och torsdagar

Öppet i restaurangen kommer vi att ha varje fredag och lördag kl 17-22. Du kan boka ditt bord på 0280-30008 eller 0733-467606. Vi kommer även ha några temakvällar när Maria åker iväg på utbildning i september.

Hjärtligt välkommen

Maria och Fredrik