Vår vision med Bondasgården – Soul and Food är att ge näring för kropp och själ. Detta vill vi göra på ett sätt så att vi inte belastar miljön eller naturens resurser i onödan. Därför vill vi i möjligaste mån handla våra råvaror lokalt (känner ni någon bonde i närheten av oss som skulle vilja bli vår leverantör, så tar vi gärna emot tips) och slänga så lite matrester som bara är möjligt. Just att inte få för mycket ”spill” i restaurangen är ett sätt för oss att hålla nere priserna så att ni som är våra gäster ska få äta riktigt god mat till vettiga priser.

I samband med Marsmiddagen (23/3, 24/3 och 25/3) gör vi om menyn en aning och lägger till två nya kötträtter, bland annat en gudomligt god helstekt oxfilé. För att då leva upp till vår vision, att ha så lite spill som bara är möjligt, ber vi er som vill äta oxfilén att förboka den minst ett dygn i förväg.

Är ni ett större sällskap som vill besöka oss ber vi er att förboka maten ett dygn i förväg så att kocken kan se till att alla i sällskapet får sin mat samtidigt.

Menyn hittar ni här

Varmt välkomna

Maria och Fredrik